Kirsten in Montreal

Merci beaucoup monsieur Stevie Wonder, Room Eleven et Cirque du Soleil

Lieve thuisblijvers,

Het spektakel is begonnen!! Vorige week dinsdag was de start van het Montreal Jazz Festival. Al vanaf mijn eerste week hier in Montreal had iedereen het over dit grootse festival met de grootste jazz muzikanten van over de hele wereld. Aan Stevie Wonder de eer om het festival te openen, een heel bijzonder concert dat voor een groot deel bestond uit een tribute aan Michael Jackson. Gelukkig bestond het eind van het concert uit alle goude ouwe nummers en was het lekker swingen.

Donderdag ben ik met Lisa naar Cirque du Soleil geweest. We maakten ons van te voren een klein beetje zorgen om de kwaliteit van de plaatsen, omdat we redelijk last minute de goedkoopste kaartjes gekocht hadden. Maar eenmaal in de tent bleek dat de plaatsen geweldig waren! De show was fantastisch, zoiets heb ik nog nooit gezien. Acrobatiek, humor, mensen die zichzelf volledig kunnen opvouwen en nog veel meer spectaculaire optredens! De hele show stond in het teken van insecten. Zelf stond ik even in de spotlights, toen ik als lokaas voor een enorme wesp werd gebruikt door de circusdirecteur, oei oei oei, rode wangetjes voor mij.

Tot mijn grote verbazing stond Room Eleven voorvrijdagop het programma van het Jazz Fest. Natuurlijk heb ik mijn Canedese vriendjes warm gemaakt voor deze Nederlandse band. Helaas was het ook ontzettend Nederlands weer en kwam het met bakken uit de lucht, maar de muziek was swingend. Zelfs nog even een gesigneerde cd gescoord.

Zaterdag was het weer tijd voor een 'first', mijn eerste dim sum. Dat is een chinese brunch, je kiest steeds verschillende gerechtjes die worden rondgereden op kleine karretjes. Best raar om al zo vroeg aan het chinese eten te zitten, loempiaatjes, kleine bapao broodjes, wontons etc. Ook errug machtig, pas om 9 uur 's avonds had ik weer zin in wat eten.

Ondertussen staat mijn tellertje op 7 nachtjes slapen. Mijn laatste weekje hier alleen is ingegaan!! Ik kijk uit naar Stefan's komst en natuurlijk ook naar Mam, Arie en Karin...tijd voor vakantie!! Hotel is geboekt, auto gehuurd, de route bijna gepland... we zijn er klaar voor, dus hopelijk vliegen de laatste daagjes voorbij...

xxx Kirsten

N.John en T. Annita

Ik heb het nog gezegd , tijd gaat snel gebruik hem wel. En nu Stef op komst , Familie op komst.Het kan niet beter, en alles zo goed voorberijd....Geniet er van....Groetjes John en Annita

Lysette

Room Eleven? Wauw! Dat is tof! Leuke band he!

Fijne laatste week en een hele goede vakantie toegewenst! (Wil je erop letten dat mn broertje soms wel even wat van zich laat horen tijdens jullie vakantie? ;) )

Liefs!

P.s. Ka komt zo naar Lwd. Het weer is bagger, maar wordt vast gezellig!

Arjan

Dag Kirsten,

Studeren is zo slecht nog niet :-)
Fijn dat de vakantie met Stefan en jouw familie voor de deur staat.

Geniet,

Arjan