C'est ça!
Het is dan nu echt voorbij, mijn stage en vakantie zijn afgelopen en ik typ dit berichtje op London Heathrow na snelle vlucht van Montreal naar London. Op de heenweg heb ik er nog ruim 7 uur over gedaan, vandaag was het een vluchtje van een dikke 5,5 uur. De mee-wind zorgde wel voor wat turbulentie onderweg en de landing was een beetje slingerend, maar ik sta weer op Europese bodem. Over 2 uurtjes vertrekt het vliegtuig naar Nederland, waar mijn oma ons op zal komen halen.
De afgelopen 5,5 maand zijn een waar avontuur geweest, met vele mooie ervaringen en belevenissen die me waarschijnlijk nog zeer lange tijd bij zullen blijven. Vanaf deze plaats wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het meeleven de afgelopen maanden. Het was heel fijn om jullie berichtjes op de site te lezen en de kaartjes zullen na hun verblijf op de famous ‘wall of home' een dankbaar plaatsje krijgen in mijn plakboek.
Het was wel weer even een tranen-momentje om Stef af te zetten op het busstation afgelopen zondag. Het was heel fijn om elkaar weer te zien en dan is het toch niet leuk om weer voor 3 maanden afscheid te nemen. Maar ik gun het Stefan van harte dat hij net zo'n mooie tijd gaat hebben en hopelijk met mij de liefde voor Canada gaat delen. Lief, bij deze nogmaals heel veel succes en geniet ervan!! (Voor de mensen die verslaafd zijn geraakt aan het lezen van reisblogs: stefanhartman.reismee.nl)
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al jullie lieve reacties en wil je meer weten dan de blogs en meer foto's zien, dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren en kijken, zowel in Nijmegen als in Noordscheschut!
Au revoir!!
Ps. Ondertussen zijn we weer veilig op Drentse bodem...
Hoi lief,
Fijn dat jullie weer goed zijn aangekomen. Veel succes met het wennen aan Nederland.
Kus
Hey!
Welkom terug in t Drentsche!
Tot gauw,
lfs x
Beeeeetje te laat, maar had je gelukkig ook al gesmst :)
Welkom in NL :D :D jeujjj
kus Niene